Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kotlety wieprzowe z pysznym relishem z jablka i gruszki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kiiri" data-source="post: 1101020" data-attributes="member: 5590"><p>Nieco zmodyfikowalam przepis z bloga Dragon Kitchen:</p><p><a href="http://www.thedragonskitchen.com/2009/01/pork-chops-with-apple-pear-and-maple.html" target="_blank">http://www.thedragonskitchen.com/2009/01/p...-and-maple.html</a></p><p></p><p>[ATTACH=full]61841[/ATTACH]</p><p></p><p>2-3 kotlety 1,5cm grubosci uciete ze schabu</p><p>tluszcz do smazenia</p><p>sol, pieprz, papryka (dalam wedzona, swietnie podkresla slodko-kwasne owoce)</p><p>2-3 plasterki bekonu, drobno pokrojone</p><p>troche maki</p><p></p><p>sok z polowy cytryny</p><p>1/2 szklanki wytrawnego cydru jablkowego</p><p>1/2 cebulki, posiekanej</p><p>1/4 szklanki syropu klonowego</p><p>1 jablko, kwasne, pokrojone w drobna kostke</p><p>1 gruszka, posiekana w drobna kostke</p><p>2 zabki czosnku, starte</p><p>1 lyzka suszonego rozmarynu</p><p></p><p>1. Mieso posolic, popieprzyc, natrzec papryka. Rozgrzac tluszcz, obtoczyc mieso w mace i usmazyc razem z bekonem. Przelozyc na talerz</p><p>2. Na patelnie wlac cydr i sok z cytryny, czosnek i cebulke. Podsmazac az polowa odparuje.</p><p>3. Dodac jablko, gruszke, syrop klonowy i rozmaryn i podsmazac az zmiekna ale beda wciaz jedrne</p><p></p><p>SMACZNEGO</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kiiri, post: 1101020, member: 5590"] Nieco zmodyfikowalam przepis z bloga Dragon Kitchen: [URL="http://www.thedragonskitchen.com/2009/01/pork-chops-with-apple-pear-and-maple.html"]http://www.thedragonskitchen.com/2009/01/p...-and-maple.html[/URL] [ATTACH=full]61841[/ATTACH] 2-3 kotlety 1,5cm grubosci uciete ze schabu tluszcz do smazenia sol, pieprz, papryka (dalam wedzona, swietnie podkresla slodko-kwasne owoce) 2-3 plasterki bekonu, drobno pokrojone troche maki sok z polowy cytryny 1/2 szklanki wytrawnego cydru jablkowego 1/2 cebulki, posiekanej 1/4 szklanki syropu klonowego 1 jablko, kwasne, pokrojone w drobna kostke 1 gruszka, posiekana w drobna kostke 2 zabki czosnku, starte 1 lyzka suszonego rozmarynu 1. Mieso posolic, popieprzyc, natrzec papryka. Rozgrzac tluszcz, obtoczyc mieso w mace i usmazyc razem z bekonem. Przelozyc na talerz 2. Na patelnie wlac cydr i sok z cytryny, czosnek i cebulke. Podsmazac az polowa odparuje. 3. Dodac jablko, gruszke, syrop klonowy i rozmaryn i podsmazac az zmiekna ale beda wciaz jedrne SMACZNEGO [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kotlety wieprzowe z pysznym relishem z jablka i gruszki
Top
Bottom