Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kotlety z kurczaka z fasolką w sosie pomidorowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1437197" data-attributes="member: 2721"><p>Basiau, moja fasola to Heinz. Raczej większość jest słodkawa, dlatego lubię dodatek cayenne - wychodzi sos lekko-słodko pikantny.</p><p></p><p>Ker, ja ani Ciebie, ani nikogo do niczego nie namawiam. Znalazłam taki przepis, uważam go za dość dobry pod względem ratunkowym. I wybacz, ale nie wierzę, by raz w roku zjedzenie fasoli z puszki miało się skończyć rakiem.</p><p>Niech się martwią rodziny (ponoć przeważnie z USA, klienci Walmartu... których można sobie oglądać na wielu zdjęciach) , które żywią się w ten sposób codziennie na każdy posiłek, niż ja (czy ktoś inny), kto raz na rok, padając ze zmęczenia na twarz, otworzy 1 puszkę fasoli w sosie. A koncepcja konserwy sięga XIX wieku, nie jest to wymysł ostatnich zepsutych 10 czy 20 lat. <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Konserwa" target="_blank">http://pl.wikipedia.org/wiki/Konserwa</a> <a href="http://www.nawidelcu.pl/to-ci-historia/historia-kulinariow/skad-wziela-sie-konserwa,1,1,80" target="_blank">http://www.nawidelcu.pl/to-ci-historia/his...konserwa,1,1,80</a></p><p>Again, nic personalnego, ale nie zamierzam ani nikogo do niczego namawiać, ani tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1437197, member: 2721"] Basiau, moja fasola to Heinz. Raczej większość jest słodkawa, dlatego lubię dodatek cayenne - wychodzi sos lekko-słodko pikantny. Ker, ja ani Ciebie, ani nikogo do niczego nie namawiam. Znalazłam taki przepis, uważam go za dość dobry pod względem ratunkowym. I wybacz, ale nie wierzę, by raz w roku zjedzenie fasoli z puszki miało się skończyć rakiem. Niech się martwią rodziny (ponoć przeważnie z USA, klienci Walmartu... których można sobie oglądać na wielu zdjęciach) , które żywią się w ten sposób codziennie na każdy posiłek, niż ja (czy ktoś inny), kto raz na rok, padając ze zmęczenia na twarz, otworzy 1 puszkę fasoli w sosie. A koncepcja konserwy sięga XIX wieku, nie jest to wymysł ostatnich zepsutych 10 czy 20 lat. [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Konserwa"]http://pl.wikipedia.org/wiki/Konserwa[/URL] [URL="http://www.nawidelcu.pl/to-ci-historia/historia-kulinariow/skad-wziela-sie-konserwa,1,1,80"]http://www.nawidelcu.pl/to-ci-historia/his...konserwa,1,1,80[/URL] Again, nic personalnego, ale nie zamierzam ani nikogo do niczego namawiać, ani tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kotlety z kurczaka z fasolką w sosie pomidorowym
Top
Bottom