Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kotlety ze schabu w ziołach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnkaP" data-source="post: 1441359" data-attributes="member: 6990"><p>Anka, dusisz w garze jaki kocham. </p><p>Myslisz, ze moglabym uzyc wolnowar?</p></blockquote><p></p><p>Nie mam wolnowaru, więc nie znam się na gotowaniu w nim. Ale chyba raczej nie, bo mięso tu się bardzo krótko dusi, kilka minut, a wolnowarze to chyba robi się takie potrawy wymagające dłuższego duszenia. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale może wypowie się ktoś, kto się na tym zna.</p><p></p><p>Z góry dziękuję za skład mieszanki prowansalskiej, bo mój to taki eksperymentalny. Poczytałam na torebce z przyprawami, zrobiłam przegląd ogródka i wymieszałam &quot;na wyczucie&quot;. Powinien być według składu z torebki jeszcze cząber, ale jakoś od 2 lat nie chce wzejść, więc muszę się obyć bez niego.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AnkaP, post: 1441359, member: 6990"] Anka, dusisz w garze jaki kocham. Myslisz, ze moglabym uzyc wolnowar? [/quote] Nie mam wolnowaru, więc nie znam się na gotowaniu w nim. Ale chyba raczej nie, bo mięso tu się bardzo krótko dusi, kilka minut, a wolnowarze to chyba robi się takie potrawy wymagające dłuższego duszenia. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale może wypowie się ktoś, kto się na tym zna. Z góry dziękuję za skład mieszanki prowansalskiej, bo mój to taki eksperymentalny. Poczytałam na torebce z przyprawami, zrobiłam przegląd ogródka i wymieszałam "na wyczucie". Powinien być według składu z torebki jeszcze cząber, ale jakoś od 2 lat nie chce wzejść, więc muszę się obyć bez niego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kotlety ze schabu w ziołach
Top
Bottom