Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka z daktylami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1658758" data-attributes="member: 232"><p>Tez robię na zwykłym kruchym spodzie z maki orkiszowej. Zastanawiam się czy podpiec spod czy nie. </p><p></p><p>Masa jest daktylowa bez cukru za to zmiksowana pół na pół ze śliwkami kalifornijskimi dla przełamania smaku. Same daktyle, nawet z sokiem cytrynowym wydawały mi się za mdłe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1658758, member: 232"] Tez robię na zwykłym kruchym spodzie z maki orkiszowej. Zastanawiam się czy podpiec spod czy nie. Masa jest daktylowa bez cukru za to zmiksowana pół na pół ze śliwkami kalifornijskimi dla przełamania smaku. Same daktyle, nawet z sokiem cytrynowym wydawały mi się za mdłe. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka z daktylami
Top
Bottom