Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Krakersy kolacyjno - śniadaniowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="duende" data-source="post: 1019115" data-attributes="member: 9634"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">1 kubek ziaren słonecznika</li> <li data-xf-list-type="ul">1 kubek orzechów włoskich</li> <li data-xf-list-type="ul">1 kubek migdalów</li> <li data-xf-list-type="ul">1 pomidor</li> <li data-xf-list-type="ul">1 kubek czerwonej posiekanej cebuli</li> <li data-xf-list-type="ul">1/2 kubka siemienia lnianego</li> <li data-xf-list-type="ul">2-3 łyżki mielonego kminku</li> <li data-xf-list-type="ul">2 łyżeczki soli</li> </ul><p>Zmiksuj wszystkie składniki, jeśli potrzeba dodaj nieco wody. Powstałą pastę rozsmaruj cienko na dużej blasze piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia, nożem do pizzy pokrój w kwadraty i piecz przez 30 minut w temp. 150 st.C</p><p></p><p>Do zjadania samodzielnie lub z dowolnymi dodatkami jak kanapeczki.</p><p>Składniki można wzbogacić czosnkiem lub papryką, jak kto lubi i robić wariacje na temat - każda wersja wspaniale smakuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="duende, post: 1019115, member: 9634"] [LIST][*]1 kubek ziaren słonecznika [*]1 kubek orzechów włoskich [*]1 kubek migdalów [*]1 pomidor [*]1 kubek czerwonej posiekanej cebuli [*]1/2 kubka siemienia lnianego [*]2-3 łyżki mielonego kminku [*]2 łyżeczki soli [/LIST] Zmiksuj wszystkie składniki, jeśli potrzeba dodaj nieco wody. Powstałą pastę rozsmaruj cienko na dużej blasze piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia, nożem do pizzy pokrój w kwadraty i piecz przez 30 minut w temp. 150 st.C Do zjadania samodzielnie lub z dowolnymi dodatkami jak kanapeczki. Składniki można wzbogacić czosnkiem lub papryką, jak kto lubi i robić wariacje na temat - każda wersja wspaniale smakuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Krakersy kolacyjno - śniadaniowe*
Top
Bottom