krem bananowo-truskawkowy, niestety bez zdjęcia. No i cały dzień robię kompoty truskawkowe na zimę. Już mam dość za dziś jeszcze wyjeżdżamy na weekend
Rąk brakuje, czasu też
a krem bananowo-truskawkowy to średnia banan, 2 łyżeczki soku z cytryny, 10 dag truskawek, łyżeczka zarodków pszennych, łyżeczka fruktozy, 3/4 szklanki chudego mleka (banan obrać, pokroić, zmiksować z sokiem z cytryny, dodać pokrojone truskawki, zarodki pszenne, fructozę i połowę mleka, ponownie zmiksować, wlać pozostałe mleko i lekko wymieszać z owocowym koktajlem). Przepis z gazetki 'Lubię gotować - Sezon na truskawki'


a krem bananowo-truskawkowy to średnia banan, 2 łyżeczki soku z cytryny, 10 dag truskawek, łyżeczka zarodków pszennych, łyżeczka fruktozy, 3/4 szklanki chudego mleka (banan obrać, pokroić, zmiksować z sokiem z cytryny, dodać pokrojone truskawki, zarodki pszenne, fructozę i połowę mleka, ponownie zmiksować, wlać pozostałe mleko i lekko wymieszać z owocowym koktajlem). Przepis z gazetki 'Lubię gotować - Sezon na truskawki'
Ostatnią edycję dokonał moderator: