Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
krem cytrynowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 246816" data-attributes="member: 231"><p>z tego tortu <a href="http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=4664" target="_blank">http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=4664</a></p><p>- skórka starta z 4 cytryn i sok wyciśnięty z 3 cytryn,</p><p>- 2 szklanki wody,</p><p>- 1,5 szklanki cukru,</p><p>- 1 kostka margaryny,</p><p>- pół szklanki wody rozrobione z 4 czubatymi łyżkami mąki ziemniaczanej. </p><p>Zagotować wodę i cukier. Kiedy cukier się rozpuści dodać sok i skórkę z cytryny,a następnie margarynę. gotujący płyn zdjąć z ognia, wlać szybko mąkę rozrobioną z wodą, energicznie mieszać zeby nie było grudek, zagotować i gorące wylać na jedną część biszkoptu, nakryć drugą częścią, docisnąć dokładnie. Wystudzić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 246816, member: 231"] z tego tortu [URL="http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=4664"]http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=4664[/URL] - skórka starta z 4 cytryn i sok wyciśnięty z 3 cytryn, - 2 szklanki wody, - 1,5 szklanki cukru, - 1 kostka margaryny, - pół szklanki wody rozrobione z 4 czubatymi łyżkami mąki ziemniaczanej. Zagotować wodę i cukier. Kiedy cukier się rozpuści dodać sok i skórkę z cytryny,a następnie margarynę. gotujący płyn zdjąć z ognia, wlać szybko mąkę rozrobioną z wodą, energicznie mieszać zeby nie było grudek, zagotować i gorące wylać na jedną część biszkoptu, nakryć drugą częścią, docisnąć dokładnie. Wystudzić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
krem cytrynowy
Top
Bottom