- Sty 16, 2011
- 2
- 0
- 0
Super przepis na gęsty, pyszny i najlepszy krem do tych ciastek!
Krem czekoladowy do muffin:
2 łyżki masła
2 łyżki mleka
8 łyżek(czubatych) dobrego kakao
10 łyżek cukru pudru
2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
Masło utrzeć na puch. Dodać cukier puder,kakao. Wymieszać. Na koniec dodać ekstrakt i mleko. Napełniać szprycę i dekorować muffiny.
Waniliowy krem do muffin:
2 łyżki masła
2 łyżki mleka
8 łyżek cukru pudru
2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
Masło utrzeć na puch. Dodać cukier puder. Wymieszać. Na koniec dodać ekstrakt i mleko. Napełniać szprycę i dekorować muffiny.
Można dodać troszkę prawdziwej wanilii.
Krem czekoladowy do muffin:
2 łyżki masła
2 łyżki mleka
8 łyżek(czubatych) dobrego kakao
10 łyżek cukru pudru
2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
Masło utrzeć na puch. Dodać cukier puder,kakao. Wymieszać. Na koniec dodać ekstrakt i mleko. Napełniać szprycę i dekorować muffiny.
Waniliowy krem do muffin:
2 łyżki masła
2 łyżki mleka
8 łyżek cukru pudru
2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
Masło utrzeć na puch. Dodać cukier puder. Wymieszać. Na koniec dodać ekstrakt i mleko. Napełniać szprycę i dekorować muffiny.
Można dodać troszkę prawdziwej wanilii.

Ostatnią edycję dokonał moderator: