Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1090509" data-attributes="member: 592"><p>nie będzie , oczywiście daje się go niedużo , aby krem odzyskał puszystość i aksamitność , a jeśli nawet ciut będzie bardziej tłusty to i tak lepiej niż zważony, mi się tak wydaje przynajmniej </p><p>Mi ten krem wychodzi idealnie zmieniłam tylko sposób dodawania czekolady -daję go do gorącego budyniu, reszta jak wyżej</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1090509, member: 592"] nie będzie , oczywiście daje się go niedużo , aby krem odzyskał puszystość i aksamitność , a jeśli nawet ciut będzie bardziej tłusty to i tak lepiej niż zważony, mi się tak wydaje przynajmniej Mi ten krem wychodzi idealnie zmieniłam tylko sposób dodawania czekolady -daję go do gorącego budyniu, reszta jak wyżej [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
Top
Bottom