Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="fantastycznie" data-source="post: 1187239" data-attributes="member: 25446"><p>Tez muszę sie dopisać do pochwał,</p><p>Krem wypróbowałam z wielkim strachem, ale udało sie fantastycznie, nie zwarzyła sie.</p><p>Robiłam krem w wersji podstawowej, czyli biała czekolada i wiórki kokosowe, jedyną zmiana było duża paczka budyniu, bo przekładałam piętrowy tort i bałam sie że jak będzie za rzadki to sie &quot;rozjedzie&quot;.</p><p>Nie była ani za rzadka, ani za słodka po prostu rewelacja!</p><p>Dziekuję za przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fantastycznie, post: 1187239, member: 25446"] Tez muszę sie dopisać do pochwał, Krem wypróbowałam z wielkim strachem, ale udało sie fantastycznie, nie zwarzyła sie. Robiłam krem w wersji podstawowej, czyli biała czekolada i wiórki kokosowe, jedyną zmiana było duża paczka budyniu, bo przekładałam piętrowy tort i bałam sie że jak będzie za rzadki to sie "rozjedzie". Nie była ani za rzadka, ani za słodka po prostu rewelacja! Dziekuję za przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
Top
Bottom