Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="lambethka" data-source="post: 1342123" data-attributes="member: 28224"><p>budyn bardzo specyficznie stygnie. Od zewnatrz do wewnatrz swojej masy. Czasem dotykajac garnek od spodu i mase z gory wydaje nam sie chlodny ale w srodku temperatura moze byc juz wyzsza. Budyn do tej masy zawsze studze w temperaturze pokojowej, co jakis czas mieszajac rozga (za szybkie chlodzenie spowoduje wytracanie sie wody). Gdy po zamieszaniu budyn jest faktycznie zimny to schladzam go w chlodniejszym miejscu i dopiero pozniej lacze ze smietana. Ten krem jest obledny w smaku ale trzeba przyznac, ze przy robieniu jest pracochlonny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lambethka, post: 1342123, member: 28224"] budyn bardzo specyficznie stygnie. Od zewnatrz do wewnatrz swojej masy. Czasem dotykajac garnek od spodu i mase z gory wydaje nam sie chlodny ale w srodku temperatura moze byc juz wyzsza. Budyn do tej masy zawsze studze w temperaturze pokojowej, co jakis czas mieszajac rozga (za szybkie chlodzenie spowoduje wytracanie sie wody). Gdy po zamieszaniu budyn jest faktycznie zimny to schladzam go w chlodniejszym miejscu i dopiero pozniej lacze ze smietana. Ten krem jest obledny w smaku ale trzeba przyznac, ze przy robieniu jest pracochlonny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
Top
Bottom