Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="atena73" data-source="post: 1397194" data-attributes="member: 40410"><p>Witam wszystkich</p><p>szukałam przepisu na krem do tortu i znalazłam ten, po przeczytaniu pochwał zrobiłam go ale w trochę innej wersji bo zamiast białej czekolady dałam gorzką i budyń czekoladowy. Jak rozpuszczałam czekoladę w śmietance to już było dosyć gęste i bałam się, że mi się nie ubije ale udał się. Do miksowanego masła dodawałam zimny budyń ale coś poszł nie tak bo się jakby troszkę zwarzył nie wiem dlaczego , czy to może zła jakość masła (82%)? Biszkopt jest prostokatny i przekroiłam na pół 1 posmarowałam masą na to pokruszyłam białe michałki, drugi placek masa i michałki. Jutro przyjeżdza rodzinka w odwiedziny mam nadzieję, że będzie smakowało.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atena73, post: 1397194, member: 40410"] Witam wszystkich szukałam przepisu na krem do tortu i znalazłam ten, po przeczytaniu pochwał zrobiłam go ale w trochę innej wersji bo zamiast białej czekolady dałam gorzką i budyń czekoladowy. Jak rozpuszczałam czekoladę w śmietance to już było dosyć gęste i bałam się, że mi się nie ubije ale udał się. Do miksowanego masła dodawałam zimny budyń ale coś poszł nie tak bo się jakby troszkę zwarzył nie wiem dlaczego , czy to może zła jakość masła (82%)? Biszkopt jest prostokatny i przekroiłam na pół 1 posmarowałam masą na to pokruszyłam białe michałki, drugi placek masa i michałki. Jutro przyjeżdza rodzinka w odwiedziny mam nadzieję, że będzie smakowało. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem do tortów- lekki, ale zwarty
Top
Bottom