Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem galaretkowo-smietanowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Agata" data-source="post: 309574" data-attributes="member: 819"><p>Elu jeszvze i tu mam dwa pytanka:</p><p>1. czy galaretkę w kąpieli wodnej trzymamy tylko do momentu jej rozpuszczenia, czy musi być podgrzewana, a jeśli tak to jak bardzo?</p><p>2. jak już łączymy galaretkę z ubitą śmietaną, to czy ta galaretka ma być już krzepnąca, czy wystarczy że będzie po prostu zimna?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agata, post: 309574, member: 819"] Elu jeszvze i tu mam dwa pytanka: 1. czy galaretkę w kąpieli wodnej trzymamy tylko do momentu jej rozpuszczenia, czy musi być podgrzewana, a jeśli tak to jak bardzo? 2. jak już łączymy galaretkę z ubitą śmietaną, to czy ta galaretka ma być już krzepnąca, czy wystarczy że będzie po prostu zimna? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem galaretkowo-smietanowy
Top
Bottom