Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem maślany do wykonywania ozdób/butter cream
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ldorcia" data-source="post: 943431" data-attributes="member: 19697"><p>buttercream, przepisik</p><p></p><p>cześć</p><p>mam przepi na buttercream ale mi nie wyszedł czy ktoś z was moze mi powiedziec czemy?</p><p>10 uncji cukru</p><p>5 białek</p><p>1/4 szkl wody</p><p>45 dag m</p><p></p><p>ubilam białka dodałam 8 uncji cukru.</p><p>z reszty cukru i wody ugotowałam syrop i goracy dodałam do bialek</p><p>ubilo sie pieknie ale jak dodalam maslo to zrobilo sie plynne i grudkowate.</p><p></p><p>jaka moze byc przyczyna?</p><p>czy powinnam poczekac az masa ostygnie ?</p><p>bo wrzucalam maslo na cieplą</p><p>ratunku prosze o pomoc</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ldorcia, post: 943431, member: 19697"] buttercream, przepisik cześć mam przepi na buttercream ale mi nie wyszedł czy ktoś z was moze mi powiedziec czemy? 10 uncji cukru 5 białek 1/4 szkl wody 45 dag m ubilam białka dodałam 8 uncji cukru. z reszty cukru i wody ugotowałam syrop i goracy dodałam do bialek ubilo sie pieknie ale jak dodalam maslo to zrobilo sie plynne i grudkowate. jaka moze byc przyczyna? czy powinnam poczekac az masa ostygnie ? bo wrzucalam maslo na cieplą ratunku prosze o pomoc [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem maślany do wykonywania ozdób/butter cream
Top
Bottom