Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Krem orzechowy - do delikatnych przekasek*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 201974" data-attributes="member: 59"><p>jak szynka wedzona, czy dobre sery. </p><p></p><p>pol funta orzechow wloskich (225g)</p><p>300g koziego mleka</p><p>3 lyzki miodu</p><p>4 zoltka</p><p></p><p>Posiekane orzechy gotowac w mleku az zmiekna, a plyn zgestnieje (odparuje). Goracy zmieszac z miodem i zoltkami (cos jak sosy holenderskie). </p><p>Mozna przechowac 2 dni w lodowce. </p><p></p><p></p><p>przepis w/g Max de Roche - &quot;Pokarmy milosne&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 201974, member: 59"] jak szynka wedzona, czy dobre sery. pol funta orzechow wloskich (225g) 300g koziego mleka 3 lyzki miodu 4 zoltka Posiekane orzechy gotowac w mleku az zmiekna, a plyn zgestnieje (odparuje). Goracy zmieszac z miodem i zoltkami (cos jak sosy holenderskie). Mozna przechowac 2 dni w lodowce. przepis w/g Max de Roche - "Pokarmy milosne" [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Krem orzechowy - do delikatnych przekasek*
Top
Bottom