Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem śmietanowo-pistacjowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 362152" data-attributes="member: 298"><p><strong><span style="font-family: 'Century Gothic'">Krem śmietanowo-pistacjowy:</span></strong><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">250 ml śmietany 30%</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">10 dkg sera mascarpone</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">25- 30 dkg drobniuto mielonych pisatacji (niesolonych!)</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">1/2 szklanki cukru pudru ( chociaż to wedle uznania jak słodki wolicie krem)</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Śmietanę ubijamy na sztywno wraz z cukrem pudrem.</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Serek mascarpone mieszamy dokładnie z pistacjami.</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Do ubitej śmietany dodajemy ów serek mascarpone wymieszany z pistacjami - i delikatnie łączymy to w jedną całość.</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Schładzamy.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 362152, member: 298"] [B][FONT=Century Gothic]Krem śmietanowo-pistacjowy:[/FONT][/B][FONT=Century Gothic] 250 ml śmietany 30% 10 dkg sera mascarpone 25- 30 dkg drobniuto mielonych pisatacji (niesolonych!) 1/2 szklanki cukru pudru ( chociaż to wedle uznania jak słodki wolicie krem) Śmietanę ubijamy na sztywno wraz z cukrem pudrem. Serek mascarpone mieszamy dokładnie z pistacjami. Do ubitej śmietany dodajemy ów serek mascarpone wymieszany z pistacjami - i delikatnie łączymy to w jedną całość. Schładzamy.[/FONT] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem śmietanowo-pistacjowy
Top
Bottom