Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem śmietanowo-pistacjowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="julia" data-source="post: 363877" data-attributes="member: 2227"><p>Ja uzylam:</p><p></p><p>40 dag pistacji w łupinkach</p><p>25 dag serka mascaprone</p><p>0.5 l śmietany kremówki 36%</p><p>1/4 szk cukru (moze byc zwykły)</p><p>odrobine soku z cytryny</p><p>odrobine zielonego barwnika - celem podkreslenia koloru</p><p>Sposób wykonania taki jak u Hichotki. </p><p>Ta ilosc kremu wystarcza do przelozenia tortu o srednicy 26 cm </p><p>(2 warstwy kremu)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="julia, post: 363877, member: 2227"] Ja uzylam: 40 dag pistacji w łupinkach 25 dag serka mascaprone 0.5 l śmietany kremówki 36% 1/4 szk cukru (moze byc zwykły) odrobine soku z cytryny odrobine zielonego barwnika - celem podkreslenia koloru Sposób wykonania taki jak u Hichotki. Ta ilosc kremu wystarcza do przelozenia tortu o srednicy 26 cm (2 warstwy kremu) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem śmietanowo-pistacjowy
Top
Bottom