Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem truskawkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 1321629" data-attributes="member: 90"><p>rozumiem, że będziesz robić? Jeśli tak, to, jak już przetrzesz maliny, nie dawaj może całych owoców do środka, żeby pestki z nich chłopakom nie przeszkadzały. Sama masa jest pyszna, niekonieczne są dodatkowo owoce.</p><p></p><p>Aha, bardzo długo masa mi się nie chciała zsiąść-zanim przełożyłam ciasto, stało z godzinę w lodówce. Warto dodać jeszcze trochę żelatyny, albo więcej galaretki sypnąć. Co innego, jak się robi z tego deser i do pucharków wlewa.</p><p></p><p>Ale moja cierpliwość się opłaciła, bo teraz jest taka delikatna malinowo śmietankowa pianka, a nie zbita masa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 1321629, member: 90"] rozumiem, że będziesz robić? Jeśli tak, to, jak już przetrzesz maliny, nie dawaj może całych owoców do środka, żeby pestki z nich chłopakom nie przeszkadzały. Sama masa jest pyszna, niekonieczne są dodatkowo owoce. Aha, bardzo długo masa mi się nie chciała zsiąść-zanim przełożyłam ciasto, stało z godzinę w lodówce. Warto dodać jeszcze trochę żelatyny, albo więcej galaretki sypnąć. Co innego, jak się robi z tego deser i do pucharków wlewa. Ale moja cierpliwość się opłaciła, bo teraz jest taka delikatna malinowo śmietankowa pianka, a nie zbita masa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem truskawkowy
Top
Bottom