Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Krem włazi w mikser
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bawareczka" data-source="post: 1570025" data-attributes="member: 23241"><p>Mysz ja moderuje i u nas nie kazdy ma uprawnienia do wszystkich czesci forum. Ale moderatorow jest bardzo duzo i zawsze ktos jest. Bardziej chodliwe dzialy moderuje kilkanascie osob. Oprocz Administratorow szt3 jest jeszcze kilku moderatorow globalnych i liderow. No moze moje Forum jest troche wieksze od Cina ale Cin maly nie jest i mysle, ze przydaloby sie wiecej osob z uprawnieniami globalnymi. </p><p></p><p>A po niemiecku moge napisac</p><p></p><p>Akulka literowka nie calkiem taka zwykla. Zwykla bylaby jak by tytul tego watku brzmial np. <em>Kren wlazi w mikser</em> albo <em>Krow wlazi w mikser</em> z krwia jest juz calkiem niezwykle</p><p></p><p>i wogole to z tego watku przydaloby sie wywalic wiekszosc postow, bo sa nie na temat (czyli obecnie sa na temat ale jakby tak ten tytul sie zmienil to juz nie beda )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bawareczka, post: 1570025, member: 23241"] Mysz ja moderuje i u nas nie kazdy ma uprawnienia do wszystkich czesci forum. Ale moderatorow jest bardzo duzo i zawsze ktos jest. Bardziej chodliwe dzialy moderuje kilkanascie osob. Oprocz Administratorow szt3 jest jeszcze kilku moderatorow globalnych i liderow. No moze moje Forum jest troche wieksze od Cina ale Cin maly nie jest i mysle, ze przydaloby sie wiecej osob z uprawnieniami globalnymi. A po niemiecku moge napisac Akulka literowka nie calkiem taka zwykla. Zwykla bylaby jak by tytul tego watku brzmial np. [I]Kren wlazi w mikser[/I] albo [I]Krow wlazi w mikser[/I] z krwia jest juz calkiem niezwykle i wogole to z tego watku przydaloby sie wywalic wiekszosc postow, bo sa nie na temat (czyli obecnie sa na temat ale jakby tak ten tytul sie zmienil to juz nie beda ) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Krem włazi w mikser
Bottom