Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Krem z pasternakow i imbiru
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1393341" data-attributes="member: 1142"><p>No koniecznie, uprawiaja sie lepiej niz pietruszka korzerniowa, swietnie sie przechowuja i sa przeciez takie uniwersalne. Masz nasionka? Jak nie to pisz.</p><p></p><p>Uwielbiam pasternaki pieczone z oliwa i syropem klonowym/miodem, karmelizuja sie cudownie w piecu, a podane z pieczystym to niebo w gebie.</p><p></p><p>Innym moim daniem z pasternakiem w roli glownej jest gratin z ziemniakami i Gruyere, ktore planuje na piatek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1393341, member: 1142"] No koniecznie, uprawiaja sie lepiej niz pietruszka korzerniowa, swietnie sie przechowuja i sa przeciez takie uniwersalne. Masz nasionka? Jak nie to pisz. Uwielbiam pasternaki pieczone z oliwa i syropem klonowym/miodem, karmelizuja sie cudownie w piecu, a podane z pieczystym to niebo w gebie. Innym moim daniem z pasternakiem w roli glownej jest gratin z ziemniakami i Gruyere, ktore planuje na piatek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Krem z pasternakow i imbiru
Top
Bottom