Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kremówka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1638695" data-attributes="member: 1024"><p>Buko, daj jej jeszcze szansę. Ciasto z upływem czasu tylko zyskuje na smaku i staje się tak miękkie, że rozpływa się w ustach, choć to półkruche, a nie biszkopt.</p><p>Wydaje mi się, że niepotrzebnie wstawiłaś je do lodówki, gdzie mogło stwardnieć, zanim zmiękło od kremu (a tym samym - zanim krem uzyskał większą zwartość). Lepsze będzie jakieś chłodne miejsce poza lodówką, choćby na kilka godzin &quot;dojrzewania smaku&quot;.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1638695, member: 1024"] Buko, daj jej jeszcze szansę. Ciasto z upływem czasu tylko zyskuje na smaku i staje się tak miękkie, że rozpływa się w ustach, choć to półkruche, a nie biszkopt. Wydaje mi się, że niepotrzebnie wstawiłaś je do lodówki, gdzie mogło stwardnieć, zanim zmiękło od kremu (a tym samym - zanim krem uzyskał większą zwartość). Lepsze będzie jakieś chłodne miejsce poza lodówką, choćby na kilka godzin "dojrzewania smaku". [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kremówka
Top
Bottom