Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Krewetki na maśle z czosnkiem i koperkiem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marianna" data-source="post: 1283961" data-attributes="member: 5086"><p>Krewetki na maśle z czosnkiem i koperkiem</p><p></p><p></p><p>Ok., pół kg świeżych krewetek (dużych), jeśli mrożone to trzeba je je rozmrozić (wystarczy przelać wrzątkiem), papryczka chilli, masło, czosnek, białe wino (to samo co do picia), koperek</p><p></p><p>Na maśle delikatnie podsmażam czosnek i papryczkę (nie może się spalić, bo będzie gorzkie), potem wsypuję krewetki i polewam chlustem wina, duszę ok. 5 min. solę, posypuję posiekanym koperkiem, do tego świeża bagietka i chłodne białe wino</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marianna, post: 1283961, member: 5086"] Krewetki na maśle z czosnkiem i koperkiem Ok., pół kg świeżych krewetek (dużych), jeśli mrożone to trzeba je je rozmrozić (wystarczy przelać wrzątkiem), papryczka chilli, masło, czosnek, białe wino (to samo co do picia), koperek Na maśle delikatnie podsmażam czosnek i papryczkę (nie może się spalić, bo będzie gorzkie), potem wsypuję krewetki i polewam chlustem wina, duszę ok. 5 min. solę, posypuję posiekanym koperkiem, do tego świeża bagietka i chłodne białe wino [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Krewetki na maśle z czosnkiem i koperkiem*
Top
Bottom