Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Krokieciki z wafli*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Al_inka" data-source="post: 361771" data-attributes="member: 25"><p>Bardzo podobne danie jadłam wczoraj u znajomych. Ugniecione gorące ziemniaki były doprawione ziołami-tymiankiem, rozmarynem, pieprzem i solą. Dodano masło w trakcie ugniatania ziemniaków, dość dużo. Masa została wyłożona na wafel. Reszta tak jak u Pauli. Smażone było bez panierki. Przepis pochodzi z Bawarii. To coś w rodzaju czeskich knedliczków. Pasuje do wszelakich sosów lub na zimno do piwa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Al_inka, post: 361771, member: 25"] Bardzo podobne danie jadłam wczoraj u znajomych. Ugniecione gorące ziemniaki były doprawione ziołami-tymiankiem, rozmarynem, pieprzem i solą. Dodano masło w trakcie ugniatania ziemniaków, dość dużo. Masa została wyłożona na wafel. Reszta tak jak u Pauli. Smażone było bez panierki. Przepis pochodzi z Bawarii. To coś w rodzaju czeskich knedliczków. Pasuje do wszelakich sosów lub na zimno do piwa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Krokieciki z wafli*
Top
Bottom