Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Krucha tarta z pieczarkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1231422" data-attributes="member: 12156"><p>Przepraszam, że zapytam, ale muszę. Naprawdę dajesz aż 2 łyżeczki proszku do pieczenia na taką ilość ciasta? </p><p>Zastanawiam się za każdym razem co ten proszek daje. Bo to już IMO nie jest kruche ciasto.</p><p>Z takich proporcji wychodzi pyszne kruche, ale bez proszku. Z proszkiem to wyrasta IMO takie nie wiadomo co... I ja jedząc takie ciasto (a miałam okazję być poczęstowana, bo później wzięłam przepis od gospodyni tylko po to żeby sprawdzić) czuję ten proszek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1231422, member: 12156"] Przepraszam, że zapytam, ale muszę. Naprawdę dajesz aż 2 łyżeczki proszku do pieczenia na taką ilość ciasta? Zastanawiam się za każdym razem co ten proszek daje. Bo to już IMO nie jest kruche ciasto. Z takich proporcji wychodzi pyszne kruche, ale bez proszku. Z proszkiem to wyrasta IMO takie nie wiadomo co... I ja jedząc takie ciasto (a miałam okazję być poczęstowana, bo później wzięłam przepis od gospodyni tylko po to żeby sprawdzić) czuję ten proszek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Krucha tarta z pieczarkami*
Top
Bottom