Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Kruche ciasteczka karmelowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 44841" data-attributes="member: 80"><p>Beato ja mysle, ze jesli chodzi Ci o "maslanosc" to musi byc koniecznie brazowy cukier. </p><p></p><p>Nie wiem jak to sie dzieje, ale juz sie przekonalam w kilku ciastach (np. w <a href="http://cincin.cc/index.php?showtopic=2364" target="_blank">krajance daktylowej</a> i w <a href="http://cincin.cc/index.php?showtopic=929" target="_blank">kokosowych batonach z kawalkami czekolady</a>), ze tego maslanego smaku dodaje wlasnie brazowy cukier.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 44841, member: 80"] Beato ja mysle, ze jesli chodzi Ci o "maslanosc" to musi byc koniecznie brazowy cukier. Nie wiem jak to sie dzieje, ale juz sie przekonalam w kilku ciastach (np. w [URL="http://cincin.cc/index.php?showtopic=2364"]krajance daktylowej[/URL] i w [URL="http://cincin.cc/index.php?showtopic=929"]kokosowych batonach z kawalkami czekolady[/URL]), ze tego maslanego smaku dodaje wlasnie brazowy cukier. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Kruche ciasteczka karmelowe
Top
Bottom