Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Kruche ciasteczka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Durlikowa" data-source="post: 518108" data-attributes="member: 4182"><p>Ja je upiekłam pół na pół z masłem bo margaryny mi zabrakło, ale wydaje mi się że gdyby były na samym maśle to ciasto mogło by być za mokre, bo jak je gniotłam to już się zastanawiałam czy nie dodać trochę mąki, ale udało mi się wyrobić bez tego. Według mnie masło podaczas wyrabiania bardzo mocno się rozpuszcza i pochłania znacznie więcej mąki i to mogło by zmienić nie tylko smak ale też i całą jego strukturę przed i po pieczeniu. Ale sprubuj, zobaczymy co z tego będzie, ja będę prubować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Durlikowa, post: 518108, member: 4182"] Ja je upiekłam pół na pół z masłem bo margaryny mi zabrakło, ale wydaje mi się że gdyby były na samym maśle to ciasto mogło by być za mokre, bo jak je gniotłam to już się zastanawiałam czy nie dodać trochę mąki, ale udało mi się wyrobić bez tego. Według mnie masło podaczas wyrabiania bardzo mocno się rozpuszcza i pochłania znacznie więcej mąki i to mogło by zmienić nie tylko smak ale też i całą jego strukturę przed i po pieczeniu. Ale sprubuj, zobaczymy co z tego będzie, ja będę prubować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Kruche ciasteczka
Top
Bottom