Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kruche spody pod mazurki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Beata71" data-source="post: 671774" data-attributes="member: 1254"><p>Wg, mnie ciasto kruche w tartach to tylko baza (taka przytrzymka) dla tego co jest na wierzchu, w związku z tym ciasto do tarty nie powinno być agresywne w smaku, bo to ta góra jest konkretna. </p><p></p><p>No ale oczywiście smaki - sprawa indywidualna, myślę, że wanilia czy skórka starta z cytryny mogłyby nadać wyraz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beata71, post: 671774, member: 1254"] Wg, mnie ciasto kruche w tartach to tylko baza (taka przytrzymka) dla tego co jest na wierzchu, w związku z tym ciasto do tarty nie powinno być agresywne w smaku, bo to ta góra jest konkretna. No ale oczywiście smaki - sprawa indywidualna, myślę, że wanilia czy skórka starta z cytryny mogłyby nadać wyraz... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kruche spody pod mazurki
Top
Bottom