Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kruche w kruchym - może być mazurkiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="urbasia" data-source="post: 96822" data-attributes="member: 236"><p>No i zrobiłam </p><p>Ciasto jest tak kruche, że aż kruszy się przy krojeniu. Przu ugniataniu nie za bardzo chciało mi się związać, więc ciapnęłam 2 łyżki śmietany.</p><p></p><p>Mam też pytanie - ponieważ w masie są surowe żółtka - czy powinnam ciasto władować na noc do lodówki???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="urbasia, post: 96822, member: 236"] No i zrobiłam Ciasto jest tak kruche, że aż kruszy się przy krojeniu. Przu ugniataniu nie za bardzo chciało mi się związać, więc ciapnęłam 2 łyżki śmietany. Mam też pytanie - ponieważ w masie są surowe żółtka - czy powinnam ciasto władować na noc do lodówki??? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Kruche w kruchym - może być mazurkiem
Top
Bottom