Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Kruszon brzoskwiniowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 497571" data-attributes="member: 1716"><p>Więc jeśli ktoś wchodząc tu liczy na napój %owy to proszę:</p><p></p><p>50 dkg brzoskwiń</p><p>jabłko</p><p>butelka białego półwytrawnego wina</p><p>butelka wina musującego</p><p>3 łyżki cukru</p><p>szklanka nektaru brzoskwiniowego</p><p>butelka wody mineralnej</p><p>kostki lodu</p><p>listki mięty lub melisy do dekoracji</p><p></p><p>Brzoskwinie pokroić w kostkę, przesypać cukrem i odstawić na kilka godzin. Przełożyć do szklanej wazy, zalać winem, dodać pokrojone w małe cząstki jabłko, dodać nektar. Przed podaniem dodać wino musujące, wodę mineralną, lód i dekorację.</p><p>Podawać w kieliszkach koktailowych, pucharkach lub niskich szerokich szklaneczkach z uszkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 497571, member: 1716"] Więc jeśli ktoś wchodząc tu liczy na napój %owy to proszę: 50 dkg brzoskwiń jabłko butelka białego półwytrawnego wina butelka wina musującego 3 łyżki cukru szklanka nektaru brzoskwiniowego butelka wody mineralnej kostki lodu listki mięty lub melisy do dekoracji Brzoskwinie pokroić w kostkę, przesypać cukrem i odstawić na kilka godzin. Przełożyć do szklanej wazy, zalać winem, dodać pokrojone w małe cząstki jabłko, dodać nektar. Przed podaniem dodać wino musujące, wodę mineralną, lód i dekorację. Podawać w kieliszkach koktailowych, pucharkach lub niskich szerokich szklaneczkach z uszkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Kruszon brzoskwiniowy
Top
Bottom