Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
kuchnia prowansalska - ratatuja (ratatouille)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 600021" data-attributes="member: 59"><p>Wlasnie gadalam niedawno o baklazanie. Nie bardzo go lubie - zbyt siaknie tluszcz przy duszeniu i troche nijaki, ale mam siostre we Wloszech i zeszlo nam gadanie na baklazana, bo akurat robila dla swego syna niejadka. </p><p>Obiera calego ze skory i smazy bez tluszczu na patelni grilowej w niegrubych plastrach. </p><p>Na talerz go potem, sol i oliwa i natka pietruszki i juz. Pewnie sprobuje jeszcze w tym sezonie. </p><p></p><p></p><p>PS prawie pol roku pozniej</p><p></p><p>Sprobowalam, ale sie absolutnie nie zachwycilam. </p><p>Ja juz chyba zostane antybaklazanowa. </p><p>Jak i brokul mnie nie powala na kolana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 600021, member: 59"] Wlasnie gadalam niedawno o baklazanie. Nie bardzo go lubie - zbyt siaknie tluszcz przy duszeniu i troche nijaki, ale mam siostre we Wloszech i zeszlo nam gadanie na baklazana, bo akurat robila dla swego syna niejadka. Obiera calego ze skory i smazy bez tluszczu na patelni grilowej w niegrubych plastrach. Na talerz go potem, sol i oliwa i natka pietruszki i juz. Pewnie sprobuje jeszcze w tym sezonie. PS prawie pol roku pozniej Sprobowalam, ale sie absolutnie nie zachwycilam. Ja juz chyba zostane antybaklazanowa. Jak i brokul mnie nie powala na kolana. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
kuchnia prowansalska - ratatuja (ratatouille)
Top
Bottom