Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Kühlschrankbrot
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1086023" data-attributes="member: 592"><p>Krysia , pewnie , zawsze orkiszową można zamienić na pszenną i odwrotnie </p><p>Wg mnie orkiszowa to taka luksusowa(cena) pyszniejsza wersja pszennej , zresztą ona nawet alergikom nie szkodzi jeśli uczuleni na pszenice ( nie mylić z glutenem)</p><p>bez kamienia da rade , kładzie się na rozgrzaną blachę ,a wyrastać można w formie wyłożonej papierem do pieczenia ( złączeniami do góry) czyli potraktować jako kosz </p><p>albo normalnie wyrastać w keksówce i w tym piec</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1086023, member: 592"] Krysia , pewnie , zawsze orkiszową można zamienić na pszenną i odwrotnie Wg mnie orkiszowa to taka luksusowa(cena) pyszniejsza wersja pszennej , zresztą ona nawet alergikom nie szkodzi jeśli uczuleni na pszenice ( nie mylić z glutenem) bez kamienia da rade , kładzie się na rozgrzaną blachę ,a wyrastać można w formie wyłożonej papierem do pieczenia ( złączeniami do góry) czyli potraktować jako kosz albo normalnie wyrastać w keksówce i w tym piec [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Kühlschrankbrot
Top
Bottom