Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kulebiak z farszem z kapusty i grzybów*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ANNEBLACK" data-source="post: 1236422" data-attributes="member: 1001"><p>Joanno-dziękuję za odpowiedź. Zrobiłam dzisiaj tzn. Farsz stał od soboty, a dzisiaj dorobiłam tylko ciasto. Farszu zostało mi na drugi raz. Do ciasta zamiast serka dałam trochę śmietany 30%-idealnie się zagniotło. Wyszło bardzo dobre-nawet mój mięsożerny mąż prosił o dokładkę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ANNEBLACK, post: 1236422, member: 1001"] Joanno-dziękuję za odpowiedź. Zrobiłam dzisiaj tzn. Farsz stał od soboty, a dzisiaj dorobiłam tylko ciasto. Farszu zostało mi na drugi raz. Do ciasta zamiast serka dałam trochę śmietany 30%-idealnie się zagniotło. Wyszło bardzo dobre-nawet mój mięsożerny mąż prosił o dokładkę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Kulebiak z farszem z kapusty i grzybów*
Top
Bottom