Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Kulfi-indyjskie lody
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 985206" data-attributes="member: 3"><p>wpisuje w koncu tu te lody bo mi przepis kiedys zginie</p><p>nie przepadam za lodami, ale te mi wyjatkowo smakuja!!</p><p></p><p>potrzebujemy:</p><p>300ml mleka kondensowanego</p><p>300ml mleka kondensowanego slodzonego</p><p>450g smietany kremowki ubitej na sztywno</p><p>4 kromki tostowe biale pokruszone</p><p>1/2 lyzki mielonego kardamonu</p><p>ja od siebie dodalam tez cynamonu</p><p></p><p>oba mleka zmiksowac na mase z pokruszonym tostem, kardamonem i ewentualnie cynamonem, dodac ubita smietane i dobrze wszystko wymieszac; przelozyc do naczynia i siup do zamrazalnika</p><p>to wszystko, proste, szybkie i smaczne lody</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 985206, member: 3"] wpisuje w koncu tu te lody bo mi przepis kiedys zginie nie przepadam za lodami, ale te mi wyjatkowo smakuja!! potrzebujemy: 300ml mleka kondensowanego 300ml mleka kondensowanego slodzonego 450g smietany kremowki ubitej na sztywno 4 kromki tostowe biale pokruszone 1/2 lyzki mielonego kardamonu ja od siebie dodalam tez cynamonu oba mleka zmiksowac na mase z pokruszonym tostem, kardamonem i ewentualnie cynamonem, dodac ubita smietane i dobrze wszystko wymieszac; przelozyc do naczynia i siup do zamrazalnika to wszystko, proste, szybkie i smaczne lody [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Kulfi-indyjskie lody
Bottom