100 g daktyli bez pestek
100 g fig
100 g płatków owsianych
100 g orzechów laskowych
50 g rodzynek
100 g suszonych moreli
100 g sezamu lub orzechów laskowych do obsypania
Morele namoczyć na ok
2 godziny
Zmielić orzechy laskowe czas 30 s Interwał
Wszystkie składniki według przepisu miksować za pomocą kopystki do połączenia się składników - czas 30-40s/obr.poz.6.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego.
Obtoczyć w mielonych orzechach laskowych lub nasionach sezamu.Robiłam kulki obtoczyłam w sezamie bardzo smakowały całej rodzinie.Są kaloryczne, ale ile mają witamin.Musicie spróbować naturalna słodycz.
100 g fig
100 g płatków owsianych
100 g orzechów laskowych
50 g rodzynek
100 g suszonych moreli
100 g sezamu lub orzechów laskowych do obsypania
Morele namoczyć na ok

Zmielić orzechy laskowe czas 30 s Interwał
Wszystkie składniki według przepisu miksować za pomocą kopystki do połączenia się składników - czas 30-40s/obr.poz.6.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego.
Obtoczyć w mielonych orzechach laskowych lub nasionach sezamu.Robiłam kulki obtoczyłam w sezamie bardzo smakowały całej rodzinie.Są kaloryczne, ale ile mają witamin.Musicie spróbować naturalna słodycz.
