Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kura na sposób kubański*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 889487" data-attributes="member: 2354"><p>Przepis b. dobry, mam tylko jedna uwage: jesli nie ma swiezego groszku, to lepiej dodac groszek mrozony, nie z puszki.</p><p>Groszek z puszki jest zbyt miekki i bez odpowiedniego koloru. Moim zdaniem nadaje sie bardziej na zupe. Groszek mrozony nalezy wsypac w ostatnim momencie i natychmiast wylaczyc palnik. Juz nie trzeba gotowac, bo przez samo wymieszanie w goracej potrawie blyskawicznie sie ugotuje, bedzie jedrny i o pieknym zielonym kolorze. Jesli jest do wyboru, to lepiej kupic taki maly groszek niz ten wiekszy. Roznica w smaku i konsystencji duza, juz nie mowiac o wygladzie potrawy.</p><p>Ja do wszystkiego (jak nie mam swiezego) uzywam tylko groszku mrozonego. Jesli do salatki, to wystarczy go tylko przelac wrzatkiem na cedzaku i jest gotowy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 889487, member: 2354"] Przepis b. dobry, mam tylko jedna uwage: jesli nie ma swiezego groszku, to lepiej dodac groszek mrozony, nie z puszki. Groszek z puszki jest zbyt miekki i bez odpowiedniego koloru. Moim zdaniem nadaje sie bardziej na zupe. Groszek mrozony nalezy wsypac w ostatnim momencie i natychmiast wylaczyc palnik. Juz nie trzeba gotowac, bo przez samo wymieszanie w goracej potrawie blyskawicznie sie ugotuje, bedzie jedrny i o pieknym zielonym kolorze. Jesli jest do wyboru, to lepiej kupic taki maly groszek niz ten wiekszy. Roznica w smaku i konsystencji duza, juz nie mowiac o wygladzie potrawy. Ja do wszystkiego (jak nie mam swiezego) uzywam tylko groszku mrozonego. Jesli do salatki, to wystarczy go tylko przelac wrzatkiem na cedzaku i jest gotowy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kura na sposób kubański*
Top
Bottom