Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
kurczak faszerowany+ instruktaż luzowania*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 118150" data-attributes="member: 90"><p>Nie rozcinać! trzeba ostrym nożykiem podcinać mięsko, odcinając od kości i tak kawałek po kawałeczku, aż do samego końca, ja zaczynam od tyłka ale podobno lepiej zacząć od strony szyi. Nóżki i skrzydełka odłamać w stawach i zostawić, bo ładniej wygląda, ale można odciąć i potem dziury zaszyć. To nie jest takie trudne, spróbuj. A jak ci się coś przetnie, to można łatwo zaszyć wszystkie uszkodzenia a po upieczeniu wyciągnąć nitkę. Obiecuję, że przy następnym luzowaniu wszystko dokładnie sfotografuję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 118150, member: 90"] Nie rozcinać! trzeba ostrym nożykiem podcinać mięsko, odcinając od kości i tak kawałek po kawałeczku, aż do samego końca, ja zaczynam od tyłka ale podobno lepiej zacząć od strony szyi. Nóżki i skrzydełka odłamać w stawach i zostawić, bo ładniej wygląda, ale można odciąć i potem dziury zaszyć. To nie jest takie trudne, spróbuj. A jak ci się coś przetnie, to można łatwo zaszyć wszystkie uszkodzenia a po upieczeniu wyciągnąć nitkę. Obiecuję, że przy następnym luzowaniu wszystko dokładnie sfotografuję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
kurczak faszerowany+ instruktaż luzowania*
Top
Bottom