Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
kurczak faszerowany+ instruktaż luzowania*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="miszka52" data-source="post: 396470" data-attributes="member: 2555"><p>Ja do mojego kurczka robię nadzienie z kaszy gryczanej, miesa gotowanego z rosołu i pieczarek przesmażonych na masełku z cebulką. Po prostu rewelacja... Nóżki też luzuję i wciągam do środka, wtedy na całym przekroju jest więcej mięsa, nie tylko w okolicach piersi.</p><p>Kaczka daje sie łatwiej luzować. I jeśli jest mięsna, to też pychotka. Tłuszcz w pieczeniu wytapia się i zostaje chrupiąca skórka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="miszka52, post: 396470, member: 2555"] Ja do mojego kurczka robię nadzienie z kaszy gryczanej, miesa gotowanego z rosołu i pieczarek przesmażonych na masełku z cebulką. Po prostu rewelacja... Nóżki też luzuję i wciągam do środka, wtedy na całym przekroju jest więcej mięsa, nie tylko w okolicach piersi. Kaczka daje sie łatwiej luzować. I jeśli jest mięsna, to też pychotka. Tłuszcz w pieczeniu wytapia się i zostaje chrupiąca skórka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
kurczak faszerowany+ instruktaż luzowania*
Top
Bottom