Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
kurczak faszerowany+ instruktaż luzowania*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 402376" data-attributes="member: 90"><p>Trochę jakby &quot; luźny&quot; ten farsz, chyba zbyt dużo całych kawałków mięsa a za mało mielonego. Tak mi się wydaje patrząc na zdjęcie. Ja jednak nie wyobrazam sobie zeby farsz tym kurczaku nie był mięsny, owszem dodatki różne wskazane ( ostatnio robiłam z pieczarkami) ale podstawa to mielone mięso z malym dodatkiem watróbki koniecznie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 402376, member: 90"] Trochę jakby " luźny" ten farsz, chyba zbyt dużo całych kawałków mięsa a za mało mielonego. Tak mi się wydaje patrząc na zdjęcie. Ja jednak nie wyobrazam sobie zeby farsz tym kurczaku nie był mięsny, owszem dodatki różne wskazane ( ostatnio robiłam z pieczarkami) ale podstawa to mielone mięso z malym dodatkiem watróbki koniecznie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
kurczak faszerowany+ instruktaż luzowania*
Top
Bottom