Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kurczak Generała Tso
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnkaP" data-source="post: 1704349" data-attributes="member: 6990"><p>Robiłam i z mąką kukurydzianą i ze skrobią kukurydzianą (nie wiem czy przypadkiem autorce przepisu nie chodziło jednak o skrobię), więc chyba ziemniaczana też może być. Z maką a nie skrobią ciasto jest grubsze, ale w sumie obie wersje mi smakowały.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnkaP, post: 1704349, member: 6990"] Robiłam i z mąką kukurydzianą i ze skrobią kukurydzianą (nie wiem czy przypadkiem autorce przepisu nie chodziło jednak o skrobię), więc chyba ziemniaczana też może być. Z maką a nie skrobią ciasto jest grubsze, ale w sumie obie wersje mi smakowały. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kurczak Generała Tso
Top
Bottom