Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Kurczak jak kebab albo coś, na protalu i nie tylko
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="polonistka" data-source="post: 947344" data-attributes="member: 8427"><p>Przez całą dietę nie udało mi się kupić skrobii kukurydzianej, więc używałam mąki kukurydzianej, bez żadnych skutków dla diety (tak czy inaczej wiadomo, ze nie je się tego często i zawsze w małych ilościach, ja takie danie robiłam sobie może raz na 2 tygodnie). Chudłam idealnie, dokładnie według planu, 3. fazę zakończyłam tuż przed Bożym Narodzeniem, waga mi się trzyma idealnie, nawet jeszcze ciut spada.</p><p>Dlatego też zaznaczyłam, że kwestia skrobii/ mąki jest dyskusyjna. Diety trzymałam się b. restrykcyjnie, nie pozwalałam sobie na odchyły. natomiest co do mąki/ skrobii kukurydzianej - spotkałam wiele opinii na ten temat, książka mówi o skrobii, ale nie dam głowy, jak to wyglądało w oryginale. Dlatego skoro nie znalazłam skrobii, zastosowałam mąkę.</p><p>Jeśli ktoś ma dostep do skrobii, to tym lepiej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="polonistka, post: 947344, member: 8427"] Przez całą dietę nie udało mi się kupić skrobii kukurydzianej, więc używałam mąki kukurydzianej, bez żadnych skutków dla diety (tak czy inaczej wiadomo, ze nie je się tego często i zawsze w małych ilościach, ja takie danie robiłam sobie może raz na 2 tygodnie). Chudłam idealnie, dokładnie według planu, 3. fazę zakończyłam tuż przed Bożym Narodzeniem, waga mi się trzyma idealnie, nawet jeszcze ciut spada. Dlatego też zaznaczyłam, że kwestia skrobii/ mąki jest dyskusyjna. Diety trzymałam się b. restrykcyjnie, nie pozwalałam sobie na odchyły. natomiest co do mąki/ skrobii kukurydzianej - spotkałam wiele opinii na ten temat, książka mówi o skrobii, ale nie dam głowy, jak to wyglądało w oryginale. Dlatego skoro nie znalazłam skrobii, zastosowałam mąkę. Jeśli ktoś ma dostep do skrobii, to tym lepiej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Kurczak jak kebab albo coś, na protalu i nie tylko
Top
Bottom