Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak pieczony na butelce*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aniq" data-source="post: 1130195" data-attributes="member: 3931"><p>Upiekłam- kurczak przepyszny! </p><p></p><p>Miałam tylko jeden WIELKI problem, który skutecznie odstraszył mnie od ponownego pieczenie, a mianowicie DYM, mnóstwo dymu. Dobrze, że pogoda sprzyja i mogłam na oścież pootwierać wszystkie okna i drzwi, bo w kuchni było biało!</p><p>Rozumiem,że tłuszcz z kurczaka musi skapywać, ale czy macie jakis patent, żeby się nie palił w trakcie pieczenia???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aniq, post: 1130195, member: 3931"] Upiekłam- kurczak przepyszny! Miałam tylko jeden WIELKI problem, który skutecznie odstraszył mnie od ponownego pieczenie, a mianowicie DYM, mnóstwo dymu. Dobrze, że pogoda sprzyja i mogłam na oścież pootwierać wszystkie okna i drzwi, bo w kuchni było biało! Rozumiem,że tłuszcz z kurczaka musi skapywać, ale czy macie jakis patent, żeby się nie palił w trakcie pieczenia??? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak pieczony na butelce*
Top
Bottom