Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak po baskijsku z kuminem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1536329" data-attributes="member: 1024"><p>Zrobiłam z czerwoną papryką, bo zielonej nie dostałam. Dodałam też trochę pociętej w paski kiełbasy chorizo i odrobinę wędzonej papryki oraz na sam koniec, ugotowaną oddzielnie zieloną fasolkę szparagową. Najpierw udusiłam mięso z cebulą i czosnkiem, potem dodałam paprykę, by została jędrna i na ostatnie kilka minut, odfiletowane pomidory.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Dziś do drugiej porcji dodałam podduszoną oddzielnie zieloną paprykę. Resztkę sosu z warzywami wykorzystałam na kolację, &quot;sadzając&quot; w nim jajka. Wyszło bardzo smaczne danie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1536329, member: 1024"] Zrobiłam z czerwoną papryką, bo zielonej nie dostałam. Dodałam też trochę pociętej w paski kiełbasy chorizo i odrobinę wędzonej papryki oraz na sam koniec, ugotowaną oddzielnie zieloną fasolkę szparagową. Najpierw udusiłam mięso z cebulą i czosnkiem, potem dodałam paprykę, by została jędrna i na ostatnie kilka minut, odfiletowane pomidory. EDIT: Dziś do drugiej porcji dodałam podduszoną oddzielnie zieloną paprykę. Resztkę sosu z warzywami wykorzystałam na kolację, "sadzając" w nim jajka. Wyszło bardzo smaczne danie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak po baskijsku z kuminem*
Top
Bottom