Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak po węgiersku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1264579" data-attributes="member: 10341"><p>Szczerze mówiąc, nie wiem. Cinka, na pierwszej stronie, robiła z karkówką uprzednio podsmażaną, ale karkówka jest bardziej miękka od schabu środkowego. Przeczytaj ten post. Ja bym zaryzykowała, tylko należy schab dłużej dusić niż kurczaka. Można go też najpierw podsmażyć. Na forum jest też jeszcze <a href="https://www.cincin.cc/index.php?s=&showtopic=27352&view=findpost&p=819744" target="_blank">Schab po bałkańsku</a>, może będzie się nadawał. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to jestem do dyspozycji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1264579, member: 10341"] Szczerze mówiąc, nie wiem. Cinka, na pierwszej stronie, robiła z karkówką uprzednio podsmażaną, ale karkówka jest bardziej miękka od schabu środkowego. Przeczytaj ten post. Ja bym zaryzykowała, tylko należy schab dłużej dusić niż kurczaka. Można go też najpierw podsmażyć. Na forum jest też jeszcze [URL="https://www.cincin.cc/index.php?s=&showtopic=27352&view=findpost&p=819744"]Schab po bałkańsku[/URL], może będzie się nadawał. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to jestem do dyspozycji. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak po węgiersku*
Top
Bottom