Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak pomaranczowy*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 654330" data-attributes="member: 59"><p>Moze zwykly dzem pomaranczowy. On nie jest gorzki. </p><p>Sok czasem slabo czuc. Ja czasem daje skondensowany mrozony. </p><p></p><p>dzis mam melodie na takie nierobienie, ze nawet tyle to za duzo. </p><p>Weny kompletnie absolutny brak. Dodatkowo nie jem. </p><p>Chorzy nie powinni gotowac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 654330, member: 59"] Moze zwykly dzem pomaranczowy. On nie jest gorzki. Sok czasem slabo czuc. Ja czasem daje skondensowany mrozony. dzis mam melodie na takie nierobienie, ze nawet tyle to za duzo. Weny kompletnie absolutny brak. Dodatkowo nie jem. Chorzy nie powinni gotowac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak pomaranczowy*
Top
Bottom