Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kurczak pomarańczowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1421362" data-attributes="member: 956"><p>Zrobiłam dziś na obiad. Bardzo dobry. Chyba pobił robionego dotychczas przeze mnie <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22037&view=findpost&p=583130" target="_blank">wg przepisu Kermidt</a>.</p><p>Zrobiłam dokładnie wg przepisu z filmiku; do mąki do panierowania dodałam trochę skrobi kukurydzianej, sól i pieprz.</p><p>Smażyłam bardzo krótko z obu stron; zdejmowałam usmażone, ale nie zrumienione.</p><p>U mnie był z brązowym ryżem:</p><p></p><p>[ATTACH=full]81788[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]81786[/ATTACH]</p><p></p><p>Następnym razem drobniej pokroję mięso. Surowe kawałki wydawały mi się akurat, po usmażeniu widać, że trochę za duże. No i dodam tylko 1/4 cup cukru. </p><p></p><p>PS. Spróbowałam usmażone kawałki tuż po zdjęciu z patelni. Chrupiące i bardzo, bardzo smaczne były.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1421362, member: 956"] Zrobiłam dziś na obiad. Bardzo dobry. Chyba pobił robionego dotychczas przeze mnie [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22037&view=findpost&p=583130"]wg przepisu Kermidt[/URL]. Zrobiłam dokładnie wg przepisu z filmiku; do mąki do panierowania dodałam trochę skrobi kukurydzianej, sól i pieprz. Smażyłam bardzo krótko z obu stron; zdejmowałam usmażone, ale nie zrumienione. U mnie był z brązowym ryżem: [ATTACH=full]81788[/ATTACH] [ATTACH=full]81786[/ATTACH] Następnym razem drobniej pokroję mięso. Surowe kawałki wydawały mi się akurat, po usmażeniu widać, że trochę za duże. No i dodam tylko 1/4 cup cukru. PS. Spróbowałam usmażone kawałki tuż po zdjęciu z patelni. Chrupiące i bardzo, bardzo smaczne były. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kurczak pomarańczowy
Top
Bottom