Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak "Hispalis"*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 820523" data-attributes="member: 10341"><p>Sos pieczeniowy bierze się z torebki, najlepszy firmy Knorr. Nazywa się &quot;Sos do pieczeni ciemny&quot;. </p><p>Nie trzeba w niczym rozpuszczać, tylko dodać bezpośrednio do gorącego sosu w rondlu, rozpuści się sam i trochę zagęści przygotowywaną potrawę. Spróbuj, naprawdę warto. Zresztą możesz to zrobić dodając trochę mąki pszennej lub ziemniaczanej, a jak opuścisz tę łyżeczkę sosu, to też nic się nie stanie. Potrawa nic nie straci na wartości, bo sos sam w sobie już jest dość zawiesisty. Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 820523, member: 10341"] Sos pieczeniowy bierze się z torebki, najlepszy firmy Knorr. Nazywa się "Sos do pieczeni ciemny". Nie trzeba w niczym rozpuszczać, tylko dodać bezpośrednio do gorącego sosu w rondlu, rozpuści się sam i trochę zagęści przygotowywaną potrawę. Spróbuj, naprawdę warto. Zresztą możesz to zrobić dodając trochę mąki pszennej lub ziemniaczanej, a jak opuścisz tę łyżeczkę sosu, to też nic się nie stanie. Potrawa nic nie straci na wartości, bo sos sam w sobie już jest dość zawiesisty. Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak "Hispalis"*
Top
Bottom