Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Kurczak w occie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 935473" data-attributes="member: 1024"><p>Bouquet garni - zestaw aromatycznych roślin, które gotuje się wraz z resztą składników, a potem usuwa.</p><p>Jego skład jest zmienny w zależności od rodzaju potrawy i lokalnych tradycji, ale zwykle zawiera 2- 3 galązki zielonej pietruszki, 1- 2 łodygi tymianku, kilka liści laurowych, a także rozmaryn, łodygę selera, pory i szałwię.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 935473, member: 1024"] Bouquet garni - zestaw aromatycznych roślin, które gotuje się wraz z resztą składników, a potem usuwa. Jego skład jest zmienny w zależności od rodzaju potrawy i lokalnych tradycji, ale zwykle zawiera 2- 3 galązki zielonej pietruszki, 1- 2 łodygi tymianku, kilka liści laurowych, a także rozmaryn, łodygę selera, pory i szałwię. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Kurczak w occie
Top
Bottom