Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kurczak Yakitori*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 650061" data-attributes="member: 59"><p>Asik to jest plum sauce. W Stanach pewnie widzialas marke VH. </p><p>W chinskich knajpach podaja najczesciej dwa do eggrolls. Sliwkowy jest bardziej pomaranczowy, drugi jest wisniowy. </p><p>Nigdy nie moge sie zdecydowac, ktory bardziej lubie. </p><p>Ale dziwnym zbiegiem okolicznosci te sklepowe nie sa tak dobre jak w knajpach. To samo mam z hoisin. Nie moge znalezc dokladnie tego samego. Na razie wiem tylko ze Lee Kum Kee jest lepszy od Kikkoman'a.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 650061, member: 59"] Asik to jest plum sauce. W Stanach pewnie widzialas marke VH. W chinskich knajpach podaja najczesciej dwa do eggrolls. Sliwkowy jest bardziej pomaranczowy, drugi jest wisniowy. Nigdy nie moge sie zdecydowac, ktory bardziej lubie. Ale dziwnym zbiegiem okolicznosci te sklepowe nie sa tak dobre jak w knajpach. To samo mam z hoisin. Nie moge znalezc dokladnie tego samego. Na razie wiem tylko ze Lee Kum Kee jest lepszy od Kikkoman'a. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Kurczak Yakitori*
Top
Bottom