Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak z suszonymi śliwkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1498758" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Aniutko</strong>, może napisałam dosyć niewyrażnie, ale to ta sama pasta. Wkładamy ją w szczelinę powstałą po odciągnięciu skóry palcami od strony szyi na piersiach kurczaka (najgłębiej jak się da, chociaż ta szczelina, żeby nie poszarpać skóry, nie wychodzi zbyt duża). Im więcej nam wejdzie, tym lepiej. Resztą pasty smarujemy kurczaka <strong>wewnątrz</strong> - jeśli kurczak duży, a pasty zostanie niezbyt wiele, to smarujemy cienko. A dalej jak w przepisie - do brzucha 2 łyżki masła, pomarańczę itd.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1498758, member: 10341"] [B]Aniutko[/B], może napisałam dosyć niewyrażnie, ale to ta sama pasta. Wkładamy ją w szczelinę powstałą po odciągnięciu skóry palcami od strony szyi na piersiach kurczaka (najgłębiej jak się da, chociaż ta szczelina, żeby nie poszarpać skóry, nie wychodzi zbyt duża). Im więcej nam wejdzie, tym lepiej. Resztą pasty smarujemy kurczaka [B]wewnątrz[/B] - jeśli kurczak duży, a pasty zostanie niezbyt wiele, to smarujemy cienko. A dalej jak w przepisie - do brzucha 2 łyżki masła, pomarańczę itd. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak z suszonymi śliwkami
Top
Bottom