- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
200 g fasolki szparagowej gotowac 12 min w osolonej wrzącej wodzie.
1 – 2 pomidory obrac , odpestkowac i pokroic w kostkę
1/2 cebuli posiekać
Piersi kurze obsmażyć na maśle (z dodatkiem odrobiny oliwy)
Po kilku minutach dodać do mięsa cebulę i pomidory, doprawić do smaku. Po kolejnych kilku minutach dodać fasolkę szparagową. Chwilkę poddusić
Mięso i warzywa zdjąć z patelni i odstawić w ciepłe miejsce.
Na patelnię wlać 4 łyżki octu balsamicznego i dodać odrobinę masła. Zagotować. Połać mięso sosem. Jeść
1 – 2 pomidory obrac , odpestkowac i pokroic w kostkę
1/2 cebuli posiekać
Piersi kurze obsmażyć na maśle (z dodatkiem odrobiny oliwy)
Po kilku minutach dodać do mięsa cebulę i pomidory, doprawić do smaku. Po kolejnych kilku minutach dodać fasolkę szparagową. Chwilkę poddusić
Mięso i warzywa zdjąć z patelni i odstawić w ciepłe miejsce.
Na patelnię wlać 4 łyżki octu balsamicznego i dodać odrobinę masła. Zagotować. Połać mięso sosem. Jeść